Find my art

 Što se već sada dogodilo ove godine na Vijugi? Vijuga se digla na još jednu  stepenicu više i postala Vijuga j.d.o.o.

Find my art stranica je koja je izašla u ožujku 2021. godine. Saznajte kako umjetnici koji su na Vijugi i koji će se tek pridružiti mogu postati dio ove stranice. Volimo reći da je ovo jedna velika prilika za sve umjetnike. Drago nam je da smo upravo našim umjetnicima dali priliku da pokažu svoje radove i da predstave sve ono što su radili i da za te radove dobiju odličnu recenziju. Mala digresija prije nego što krenemo s novostima koje smo uveli ovaj tjedan. Na redu je da pohvalimo najboljeg umjetnika tj. umjetnike koji su ostvarili najbolje i najviše recenzija na Find my artu, a to su: MarbooArt Mona Zen Vanja Zanze Vanessa.lukas_ Ovo su samo neki od umjetnika na Find my artu, a ostale možete pogledati na linku. Krenimo dalje s novostima. Kako sada ulazimo u 3. tjedan postojanja stranice napravili smo nekoliko novosti na stranici. Pa krenimo redom.
  • Povećana zaštita
Važno nam je da stranica bude sigurna za naše umjetnike pogotovo za radove koji su ovdje objavljeni. Od početka ovog tjedna uveli smo zaštitu koja onemogućuje skidanje slika i kopiranje teksta. Tako smo s ovom malom promjenom digli razinu zaštite stranice.
  • Kako nam se umjetnici mogu pridružiti na stranicu?
Kako bi umjetnik imao svoju stranicu glavni uvjet je da ima svoj profil na Vijuga.com.hr. Tek onda može se javiti preko obrasca kako bi mogli sve pripremiti za njihovu stranicu. Obrazac se nalazi ispod. Nakon što popunite obrazac Vaš profil  unaprijedit će se na višu razinu (osim ako niste ambasador na Vijugi).  

Za sve naše umjetnike stare i nove koji nam se pridruže na Vijugi i na Find my art do petka 02.04 Find my art je besplatan!

Posjetite nas i na: https://vijuga.com.hr/

   

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.