Pozdrav svima!

Ja sam Mona, još jedna umjetnička duša koja se pokušava izraziti bojama na sve načine.

Ali da budemo malo službeni, rođena sam (davne) 90.-te godine u Osijeku, iako već nekoliko godina boravim u Zagrebu. Nakon završenog diplomskog studija filozofije i pedagogije u Osijeku, zamijenila sam riječi sa slikama i počela s učenjem upravljanja vlastite ruke.

Početak mog umjetničkog razvoja obilježile su u većem dijelu MANDALE kao glavni motivi koje su se popunjavale i nadograđivale skupa s mojim vještinama.

Nakon svih mandala na red su stigli različiti motivi koje pokušavam prikazati u na svoj način. U zadnje vrijeme, najčešće ideje završe na platnima uz akrilne boje i Posca markere, ili u digitalnom formatu, odnosno kvalitetnom printu na A4 papiru, u fizičkom obliku i na taj ukrašavaju mnoge zidove.

Uz žarke boje i glavni motiv koji priča priču svaki medij postaje alat za izražavanje, a svaka ideja prelazi u realnost. A vi pogledajte i prosudite sami.

 

RASPON CIJENE: 

Na upit 

S ČIME SE UMJETNICA BAVI:  

  • Slikarstvom 
  • Grafičkim dizajnom   

Kontakt umjetnice

Najbolji radovi

Ostavite pohvalu ili kritiku kako bi u budućnosti ispunili Vaše želje

Najboljaaa 🙂

Rated 5 out of 5
1 year ago

Samo naprijed, svaka preporuka 🙂 <3

Blazeovsky

Odlicna umjetnica

Rated 5 out of 5
1 year ago

Izvrsni radovi!
Imam jedan njen rad od prije skoro 5 godina koji krasi sobu moje djevojcice.
Tople preporuke za divnu umjetnicu.

Sanela

Amazing talent

Rated 5 out of 5
1 year ago

Rijetko pišem osvrte, ali ova djevojka zaslužuje svaku pohvalu i najljepše moguće riječi za svoj talent. I sama imam čast imati jedan od njezinih radova u svom vlasništvu i malo je reći da mi svaki puta oduzme dah kad ga ugledam. Tople preporuke. Nećete požaliti ako neku svoju želju ili ideju date umjetnici Moni na realizaciju. Pretvara sve snove i želje u stvarnost na papiru.

Iness
Surađivao si sa mnom? Pohvali me !