Tko sam ja?

Samouka sam umjetnica, pravim imenom Marijana (Bošković) Sekulić tzv. Marboo Art iz Osijeka, koja obožava crtanje, slikanje i stvaranje.  

Što radim?

Izrađujem grafitne portrete i karikature, oslikavam zidove/zavjese/palete/drvo, radove tiskam na majice/šalice/podmetače i kao postere velikih dimenzija, oslikavam kutijice, radim akrilne slike na slikarskom platnu, oslikavam i zlatnim listićima,… ma skoro sve što mi padne na pamet! 

Zašto radim to što radim?

Umjetničko izražavanje je nešto što je jače od mene. Oduvijek volim crtati, a još mi možda i veću radost donose reakcije toplih duša kada im predajem radove. Obožavam to što radim!

___________________________________

 Who am I?

I am a self-taught artist, real name Marijana Bošković aka Marboo Art from Osijek, who loves drawing, painting and creating.

What am I doing?

I make graphite portraits and caricatures, I paint walls / curtains / pallets / wood, I print my arts on T-shirts / cups / coasters and also as large posters. I paint boxes, I make acrylic paintings on canvas, I also paint with gold leaf,… almost everything it comes to mind! 

Why do I do what I do?

Artistic expression is something that is stronger than me. I have always loved drawing, and perhaps even greater joy is brought to me by the reactions of warm souls when I give them my artworks. I just love what I do!

RASPON CIJENE: 

Na upit 

S ČIME SE UMJETNICA BAVI:  

  • Slikarstvom 
  • Ručnim radom 
  • Grafičkim dizajnom

Kontakt umjetnice

Najbolji radovi

Ostavite pohvalu ili kritiku kako bi u budućnosti ispunili Vaše želje

Poster koji ima dušu

Rated 5 out of 5
11 months ago

Naručeni poster Nikole Tesle je stigao brzo, brižno zapakiran i vrhunske kvalitete. Oduševio je i osobu koja ga je dobila za dar, zaista odlično!

Marija

♥️

Rated 5 out of 5
1 year ago

Radovi koji imaju dusu, s kojima kliknes. Jedinstvena umjetnica koja radi jedinstvene radove.

Roberta

Zvijezda u usponu

Rated 1 out of 5
1 year ago

Nedavno sam naručila podmetače koje je Marijana nacrtala, i mogu reći da sam više nego zadovoljna njihovom kvalitetom i oduševljena izgledom, tj.crtežima s podmetača! Marijana je nevjerojatno nadarena i vjerujem da je ovo tek početak, i da će nas u budućnosti još više iznenaditi svojim talentom, kreativnošću i poduzetnošću! Samo naprijed!!

Katarina S.

True artist!

Rated 5 out of 5
1 year ago

Her art is filled with so much positive energy and so much love that it’s a pleasure to look at and to have on the wall!!

Henry H.

Top 😃

Rated 5 out of 5
1 year ago

Jedinstvena! 🤩

Natasa
Surađivao si sa mnom? Pohvali me !