Fotografije varaju vreme

RASPON CIJENE: 

Na upit

S ČIME SE UMJETNICA BAVI:  

  • Fotografija 

Kontakt umjetnice

Najbolji radovi

Ostavite pohvalu ili kritiku kako bi u budućnosti ispunili Vaše želje

Velika je čast biti deo umetnosti koju Kristina stvara!

Rated 5 out of 5
1 year ago

Kristina je fotograf koji ume da ‘uhvati’ trenutak, i da večno zabeleži momenat sreće, tuge, radosti, ljubavi.. Ima poseban, prepoznatljiv stil, fotografije imaju zanimljivu igru svetlosti i senki, i može da pronađe dobar kadar čak i u običnim, svakodnevnim scenama. Jako mi je drago da sam imala priliku da joj budem model, i rado bih ponovila to iskustvo sa njom!

Ana Milutinović

Fotografija je sastavni deo njenog bića

Rated 5 out of 5
1 year ago

Svako ko poznaje Kristinu, može reći da je fotografija neizostavni deo njenog bića. Osoba koja je svim srcem u tome, koja se time bavi zarad najčistijih emocija, retko se danas sreće, a Kristina je upravo takva. Drago mi je, i počastvovana sam što sam imala prilike da budem deo bajke koju stvara ova pretalentovana devojka.

Jelena Vulić

Ponosna sam što se deo mene nalazi u Kristininim slikama

Rated 5 out of 5
1 year ago

Kristina je, kao i njen rad, jedinstvena. Ona svojim objektivom hvata momenat koji ostaje zauvek obeležen. Na hiljade lepih trenutaka, spontanih pokreta i istinskih osmeha se nalazi u njenoj galeriji, a zadovoljstvo mi je da kažem da su medju njima i neki moji

Jana Golubović

Radeći sa Kristinom pravi je umetnički hedonizam!

Rated 5 out of 5
1 year ago

Poznavati Kristinin lik i delo prava je privilegija. Istinski uživam u njenom stvaralaštvu. U njenoj bezgraničnoj ljubavi prema slikanju pronalazim neiscrpan izvor inspiracije. Malo je takvih umetnika poput nje. Jedinstvena, talentovana i izrazito osećajna. To je ona.

Una Radović
Surađivao si sa mnom? Pohvali me !