Ćao, ja sam Ivana i imam 24 godine. Po zanimanju sam profesor ruskog jezika, a u slobodno vreme volim da slikam i crtam.
Najviše volim da slikam prirodu i životinje, a pošto me u poslednje vreme interesuje ilustracija, zabavno mi je da smišljam razne neobične likove. Jedan od njih je i slon Aza.
Ovde možete videti neke moje radove, a još više na mom instagram profilu. 

RASPON CIJENE: 

Na upit 

S ČIME SE UMJETNICA BAVI:  

  • Slikarstvom 

Kontakt umjetnice

Najbolji radovi

Ostavite pohvalu ili kritiku kako bi u budućnosti ispunili Vaše želje

Ponovo čitam

Rated 5 out of 5
1 year ago

Nikada nisam naručivao radove online, ali video sam neke Ivanine akvarele i rešio da ih podelim sa prijateljima. Predložila je da nam napravi bookmarkere vodenim bojama i svi smo oduševljeni. Svaki put kada otvorim knjigu uživam u prelivima i živosti boje, i prikazima koje je napravila. Stvorila mi je ugodan ritual u kome nalazim utočište svakoga dana, i preporučujem je sa velikim zadovoljstvom!

Damjan

Od želje do inspiracije

Rated 5 out of 5
1 year ago

Moja želja je bila da mi Ivana naslika konje jer ih jako volim i smatram veoma inspirativnim. Ali nisam želela da oni budu nešto obično, plastično… Ivana me je pažljivo saslušala i uspela da napravi sliku koju sad sa ponosom držim na svom zidu, koja predstavlja strast i lepotu, boje i život i koja me svakodnevno inspiriše! Hvala. ♥️

Ana Pavlović
Surađivao si sa mnom? Pohvali me !